Livrare

Valoare minimă a unei comenzi este de 1000 de ron.

Toate comenzile beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ!

Politica de livrare a comenzilor

Înțelegem importanța unei expedieri și a unei logistici eficiente pentru partenerii noștri valoroși business-to-business (B2B). Această Politică de livrare prezintă detaliile cheie privind expedierea, termenele de livrare, termenii și responsabilitățile pentru tranzacțiile noastre B2B. Vă rugăm să analizați următoarele informații:

  • Oferim TRANSPORT GRATUIT pe tot teritoriul României.
  • Avem plăcerea de a oferi transport gratuit prin intermediul unor firme de curierat de de încredere, cum ar fi GLS și DPD, pentru toate comenzile.
  • Comenzile sunt procesate de obicei în 1-2 zile lucrătoare după confirmarea plății, cu excepția cazului în care se specifică altfel pentru anumite produse sau în timpul perioadelor aglomerate.
  • La expediere, veți primi numprul de urmărire și detalii relevante de expediere pentru a monitoriza starea și locația comenzilor dumneavoastră.
  • Comenzile expediate nu implică taxe vamale sau taxe suplimentare.
  • Asigurați-vă că detaliile privind adresa de expediere sunt corecte și complete pentru a preveni problemele de livrare. Nu suntem răspunzători pentru complicațiile de expediere care rezultă din adrese incorecte sau incomplete.

Prin angajarea în tranzacții B2B cu KONSTRUCTHOR ALL SRL, sunteți de acord să aderați la termenii și condițiile acestei Politici de livrare. Vă rugăm să rețineți că această politică este supusă modificărilor, iar orice actualizare va fi comunicată prin intermediul canalelor oficiale B2B.

Apreciem încrederea dvs. în serviciile noastre de expediere B2B și suntem dedicați să vă livrăm produsele în mod fiabil și eficient pe tot teritoriul României.