Politică de Retur

Retururile din alte motive decât defecte sau daune nu sunt, în general, acceptate pentru tranzacțiile B2B. Cu toate acestea, se pot face excepții de la caz la caz, pe baza deciziei noastre.

Politica de schimb sau de returnare a bunurilor

Apreciem relațiile noastre business-to-business (B2B) și ne străduim să furnizăm produse și servicii excepționale partenerilor noștri valoroși. Deși urmărim să fim complet mulțumiți de achizițiile dvs., înțelegem că pot exista ocazii în care sunt necesare returnări sau schimburi. Pentru a facilita un proces de returnare fără probleme și eficient, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare B2B prezentată mai jos:
 • Retururile din alte motive decât defecte sau daune nu sunt, în general, acceptate pentru tranzacțiile B2B. Cu toate acestea, se pot face excepții de la caz la caz, pe baza deciziei noastre.
 • Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți B2B la info@kinetic-energy.ro pentru a iniția procesul de returnare.
 • Toate retururile necesită o autorizație prealabilă. Veți primi instrucțiuni privind modul de returnare a articolului (articolelor) după aprobare.
 • Articolele returnate trebuie să fie în starea lor originală, nedeschise și cu toate ambalajele originale.
 • Se poate aplica o taxă de restocare pentru articolele returnate, în funcție de natura și starea returului. Echipa noastră de asistență pentru clienți vă va oferi detalii, dacă este cazul.
 • Cu excepția cazului în care returul se datorează unei erori din partea noastră, sunteți responsabil pentru costurile de expediere a returului.
 • Vă recomandăm să folosiți o metodă de expediere cu urmărire pentru a asigura returnarea în siguranță a articolelor dvs.
 • După primirea și inspectarea articolului (articolelor) returnat(e), vom procesa cererea dvs. de rambursare sau de înlocuire, după caz.
 • Rambursările vor fi emise în contul metodei de plată originale utilizate pentru achiziție.
 • Articolele făcute la comandă sau personalizate sunt, de obicei, nereturnabile, cu excepția cazurilor de defecte sau erori din partea noastră.
 • Ne angajăm să vă ținem la curent pe tot parcursul procesului de returnare, de la inițiere până la soluționare.

Politica noastră de returnare B2B poate suferi modificări, iar orice actualizare va fi comunicată partenerilor noștri de afaceri cu promptitudine.

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de asistență în cazul unui retur, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți B2B la info@kinetic-energy.ro. Apreciem parteneriatul dvs. și suntem aici pentru a vă asigura satisfacția dvs. pentru produsele și serviciile noastre.

Vă mulțumim că ați ales KINETIC ENERGY ROMÂNIA ca partener B2B. Așteptăm cu nerăbdare să răspundem nevoilor dumneavoastră de afaceri.